Catching up I 23-27.3.

Perjantaina venyttely, pöytätennis, sjoelen, tauko oravien ja sisiliskojen kanssa, miniclubi ja illan työt: minidisco, bingo & movie quiz.

Huomattiin että katolle pääsee ja hyvät on näkymät. 

Lauantaina vapaa, minigolfia yhdessä Education & Mobility tutorimme Enguerandin kanssa sekä syöminen surkeassa meksikolaisessa ravintolassa.

Gelateriasta jäätelöä. Nam.
Make-Mulletti, Raisio & Enguérand "Sergei".

Sunnuntaina työpvä: Venyttely, pöytätennis, sjoelen > ruoka sekä puhelu Suomeen äitille. Iltapäivällä tikanheittoa sekä vesipooloa. Välissä kotiin lepäilemään ja sitten taas töihin. Taksilla kotiin. Btw vedän aktiviteetit usein yksin nykyään.

Maanantaina aamulla vedin venyttelytuokion, pöytätenniksen ja odottelimme loppuajan kunnes ruokailu alkaisi. Välissä soitin tunnin puhelun Emmille♥ koti-Suomeen. Pidin yksin miniclubin 15:00-17:00. Iltapäivän tauolla shoppailimme shortseja Karmenin ja Lauran kanssa. Illalla minidisco, bingo ja karaoke. Mun ei tarvinnut sillä kertaa laulaa, koska oli niin paljon osallistujia. Päivällä puhuin ruotsia aika paljon tanskalaisten asiakkaiden kanssa.

On top of the world, eh.
Tiistaina aamulla kukaan ei liittynyt venyttelemään, joten meillä oli 50minuuttia vapaata aikaa. Altaalle tuotiin moottoroituja kumiveneitä lapsille. Mutkin laitettiin semmoiseen matkustamaan. Pelattiin pöytätennistä, ja sen jälkeen odottelimme osallistujia Sjoeleniin. Aterialla tutustuin uusiin kolleegoihini, koska Vitor ja Arantxa lähtevät Kreetalle töihin. Tauon hyödynsin jälleen soittamalla till min älskling Cessi♥.1500-1700 Pidimme tikkakisan, näytimme hotellin ympäristöä (johon muuten itsekin ekan kerran tutustuin) vedin lapsille vesipoolon. Iltapäivän tauolla Karmen ja Laura tulivat meidän kanssa katolle hengailemaan. Illalla on sitten taas minidisco, bingo ja movie quiz sekä suuntaamme Corralejon yöhön viettämään Topin synttäreitä. 𝆕 Rip Terhi Granny.
Päätön ratsastaja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Welcome to my crib!

Mulla on ihanat kämppikset!