Welcome to my crib!


En koskaan saanut aikaiseksi esitellä tarkemmin kämppäämme, koska monesti se ei ollut tarpeeksi esteettinen siihen hommaan. Lisäsin tähän kuitenkin kaunistelemattomiakin kuvia, mutta pahimpia sotkulääviä ensimmäisiltä kolmelta viikolta en taltioinut. Olisi ehkä pitänyt, olihan se vähän surkuhupaisaa kun puolet keittiöstä valtasi yhdeksän miehen kokoista jätesäkkiä sekä viisi pienempää roskapussia. Tutorimme kertoi kyykistyneensä roskasäkkien viereen testatakseen mahtuisiko hänkin semmoisen sisälle silloin kun kävi tarkistamassa siivoojan pyynnöstä kämpän. Pidemmittä puheitta, here it comes!

Tässä linkki esittelyvideoon toiselta päivältä, ei mahtunut tähän suoraan ladattavaksi. Lopussa sanoin poikien nukkuneen poikkeuksellisesti sohvalla, mutta vielä en tuolloin tiennyt että siellähän ne nukkuisivat koko ajan muutoinkin vaikka Artturin ja Lukio-Maken huoneissa oli toiset sängyt. Muistaakseni Artturi oli nukkumassa niin siksi mumisin.
https://photos.app.goo.gl/7RA8XF5B8FRHEu4E8
Tämä on ulkopuolelta otettu kuva (jonka itseasiassa kaverini lähetti minulle pari päivää sen jälkeen kun olin palannut Suomeen) Calle Pizarro 28 2A asunnostamme. Vasemmalta katsottuna kolme ylimmäistä ikkunaa kuuluivat meille. Reunimmaisin Artturin huone, keskimmäinen mun ja oikeanpuoleisin Lukio-Maken.
Mun huone. Ja alapuolella video ikkunanäkymistä vikalta illalta. Nyyh.

Olkkaria. Telkkari ei toiminut.


Topin sänky oikealla, Make pienenä miehenä mahtui sikiöasentoon oranssille couchille. Parvekkeen ovi verhon takana.
Olkkari vähän toisesta kulmasta. Nämä kuvat on otettu ennen siivoojan toista kertaa, kun siivosimme valmiiksi ettei tulisi aihetta toiselle varoitukselle.
Keittiö oli ihanan valoisa, iltapäivästä lähtien aurinko paistoi keittiön ikkunasta sisään. Uuni ei toiminut koko aikana, emmekä saaneet sille korjaajaa vaikka joka viikko valitimme.

Hemaiseva astiakaappi. Ei meidän jäljiltä.

Seinillä oli tämmöisiä ihmeellisiä räjähdyksen jälkiä edellisiltä asukkailta... Tai sitä edellisiltä.
Välillä mietitytti tulinko enemmän paskaisena pois suihkusta kuin olin ennen sinne menoa. Ammeen pohjaan tarttui työmiehien sementit ja hiekat.

Jos et ehtinyt ensin pesulle sait kunnian lillua pohkeitasi myöten toisten likavesissä. Hahaa, tämä koulutti mua ehkä eniten.
Lähetimme jo ekana päivänä valituksen ammeen tukoksesta. Sieltä puski tuollaista ihme nukkamönjää ulos. Ammeella kesti tyhjentyä monesti puolisen tuntia.
Neljännen viikon jälkeen asiaan saatiin muutos ja lopulta putkimies paikalle. Tämä kuva on naapurimme olohuoneesta, jonne hän kutsui meidät katsomaan seinästä valuvaa metrin kokoista vesiläikkää.



Topi ja Make sisustivat parvekkeen uusiksi. Tossa vain murto-osa askeista mitä matkan aikana kului.

Sama parveke jatkuu.
Poti (Topin työkaverit ei osanneet lausua nimeä oikein) ja joku ihme apina keikkumassa pikkujakkaralla.
Maisema parvekkeelta oikealle katsottuna. Make sauhuttelemassa kodinhoitopartsilla, jossa oli pesukone ja pyykkiteline. Niistä en tajunnut ottaa kuvaa, muutakuin videolle ja se on liian suuri ladattavaksi tänne.
Parvekkeelta iltanäkymät.

Monet kaapit ja vetolaatikot oli rikki, tämä mun huoneesta.

Eräs aamu Topi koki kauhunhetkiä kun heräsi kattolampun räjähdykseen. Lasinsirpaleita löytyi eteisestä ja keittiöstä asti.

Poikien vessa. Pöntöstä puuttui vetonappi.
Tyhjensin tiskialtaan likavesiliejusta ja jynssäsin sen puhtaaksi, mutta tiskit jätin niille, jotka ne siihen oli jättäneetkin yli viikoksi lillumaan. Fun fact, kukaan ei loppupeleissä noita tiskannut vaan ne jäivät sinne. Kokeilin kyllä epäilyttävän näköistä astianpesukonetta pariin otteeseen kolmena vikana viikkona.

Tämä on kuulkaas siistin näköinen pino verrattuna siihen mitä se monesti oli.

Jääkaapissakin asui roskia.Margariini (käytin muuten vain kerran, turhake) ja vesitönikkä on mun.

Vain neljä jätesäkkiä keittiössä... Vein roskia joka viikko, vaikka ruokailinkin töissä enkä tuottanut roskaa paitsi vapaapäivinäni nuudelikipoilla ja filippiinospaketeilla. Pussit eivät itse kävelleet roskiin... Näin monesti punaista.

Keittiönpöydän arkivaatetus.

Lattiallakin oli usein suunnaton nälkä & jano.

Tupakkapakkausten roskat, tyhjät tölkit ja pullot koristivat vaatimatonta sisustusta.

Tämä on sitten se Education and Mobility office, mikä löytyi sadan/parinsadan metrin päästä kämpiltä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mulla on ihanat kämppikset!

Catching up I 23-27.3.