Catching up II 28-31.3.

Keskiviikkona vapaa pvä ja toivuttiin Topin synttäreistä. Otettiin aurinkoa katolla ja illalla käppäiltiin rantsussa.

Torstaina venyttelyyn osallistui kuusi hlöä, futiksessa oli täydet joukkueet ja sjoelenissa oli taas
kasa lapsia sekä pari aikuista pelaamassa. Iltapäivällä pidin yksin miniclubin kuudelle lapselle. Piirsimme fantasiahahmoja ja leikimme ulkona hippaa sekä sisällä tavaroiden piilotusta. Illalla oli taas minidisco, joka sisältää 5 eri tanssia ja diplomien jaon (päivän kisojen voittajat saavat sertifikaatit esim. paras piirrustus ja sjoelen voittaja), bingo ja karaoke. Karaokessa oli niin vähän osallistujia niin mun täytyi laulaa. Pink - Who knew

Perjantaina pidin yksin miniclubin kaksi kertaa. 10:30-12:45 oli seitsemän lasta ja askarreltiin pupuhattuja pääsiäisen kunniaksi, leikittiin tavaran piilotusleikkejä, silmät sidoittuina yrittivät laittaa seinällä olevalle pupun kuvalle nenän paikoilleen ja muita leikkejä. Keksin lapsille myös temppuradan, joka heidän piti suorittaa yhdessä parin kanssa.

15:00-16:45 olin yksin 14:sta lapsen kanssa! Haastavaa oli saada kaikilta aikuisilta lupalaput ja myös kahdelle vanhemmalle olisi pitänyt sanoa, että jäisivät paikalle lastensa ollessa liian pieniä. Kaksi lapsista ei siis osannut edes puhua kunnolla ja oli hankalaa pitää silmällä niin monta eri ikäistä 3-12 vuotiasta. Hirveä härdelli, mutta saatiin pääsiäismunat maalattua ilman suurempia katastrofeja (pienimmät saivat värjättyä hiukan housuja ja lattioita. Leikimme värileikkiä, jossa huudan eri värien nimiä ja lasten täytyi äkkiä juosta sen värin luokse 5sekunnissa. Myös rinkileikki Hot Potato - jossa pallo täytyy antaa vierustoverille nopeasti ennenkuin on ehtinyt laskemaan 20:neen - oli lasten suosikki.

Vitor & Arantxa olivat viimeistä päivää enää töissä, kunnes lähtevät viikonlopun jälkeen Kreikkaan töihin. Saatiin kuulla tästä siis viikon alussa ja Vitor ei suostunut kirjoittamaan mitään arviointeja ylös, koska on niin laiska. V on muutenkin jännä heppu, ihan mukava, mutta tosi ailahtelevainen ja tykkää naljailla koko ajan. Useimmin kuultu lause on "Fuck you" ja elämän suurin kysymys "Can you poopoo without peeing?" Onneksi Luis sanoi auttavansa mielellään noissa arviointi-lappusissa ja sehän mua nyt sitten tutoroikin jatkossa Animation Workissa. Tosin Luis ja Nainenjonkanimeäenvieläkäänmuista ovat ekaa kertaa täällä, joudun minä puolentoistaviikon kokemuksella opettamaan heille kaiken oppimani: Kaiuttimien kytkennät, Aktiviteetit, Välineet, Miniclubin, Minidiscot, Karaoken/bingon/musiikki-/elokuvavisan juonnot jne.

Kolmen tunnin tauolla kävelin kotiin suihkuun, siitä Lukio-Maken & Topin kanssa syömään meren viereen Cantante Cafeeseen burgeri 6,50€ ja holiton drinkki 4,50€ oli worth it. Paikan nimi on hämäävä, sillä se näyttää täysin ravintolabaarilta. Topi otti alkupalaksi ison nacholautasen hintaan 4,50€. Tässä ravintolassa rahalle saa vastinetta. Ruuan jälkeen laskeuduimme alas rannalle tutkimaan laskuveden esille tuomaa kivikkoa. Löysimme rapuja sekä monneja, jotka oli jääneet loukkuun pieniin lätäköihin. Sitten koitti aika taas kävellä töihin kohti minidiscoa.
Illalla jalat tuntui aika raskailta. Kävelen joka päivä 3 kertaa kodin ja työpaikan väliä, yleensä illalla 2300 tulen taksilla kotiin. Kuitenkin halusin kävellä ja sulattaa raskaan burgeriaterian. 4krt 25min/pvä nopeaa kävelyä, Topin synttärit, aiempien päivien käppäilyt sekä muu seisominen ja hyppiminen töissä väsytti tehokkaasti.

Nyt lauantaina vietimme vapaapäivää (paitsi Artturi joka paiskii raskasta viikkoaan ma-la 10:00-14:00). Kävimme kaupassa ihmettelemässä jokaista hyllyä hieman tarkemmin, otimme äkkirusketuksen katolla 4-5h... värin lopputuloksena hummerin kirpeä puna sekä kävelimme pitkään rantareittiä pitkin dyynien alkuosaa kohti. Katsotaan mikä päivä päästään dyyneille asti kauas horisottiin. Topi ei syönyt lähtiessään joten uhrasin hälle Oreo-keksini. Lähdimme etsimään ruokapaikkaa ja pädyimme samaan Cantante Cafe:seen syömään. Otin pesto pastan 10€ ja holittoman juoman 4,50€, joka muistutti Mojitoa siirappi lisukkeella.
Lähikauppa Hiperdino.

Pojat ettii fisuja.

Maken muotikuvaukset VOL1

Yrtin olla sniikki, mut ehtivät kuitenkin huomata.

Topi toimii peilinä.

VOL2 Täytyy olla vähän gansta.

Tassunjälkiä nähdessä (ja jokainen vastaantuleva koira) ikävä pikku Leemusta kohtaan nousee. Rico


Lukio-Maken muotikuvaukset.
Työmiesten romanttinen ryhmäkuva.

Matkalla bongattiin hulppean oloinen hotelli. Täytyy joku päivä käydä tuolla vessassa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Welcome to my crib!

Mulla on ihanat kämppikset!

Catching up I 23-27.3.