Oasis Village

Tiistai 3.4.
Täällä on tarkoitus työskennellä pari/kolme päivää eli ti ja to, mahdollisesti perjantaina takaisin Papagayoon. Wifi mahdollisuutta ei ole.
Ohi kiitävästä naisesta tulikin mieleen surffilauta & siitä että saan käydä kokeilemassa jossakin vaiheessa surffausta ilmaiseksi kun Papagayon vieressä on surffikoulu.
Tämäkin on iso hotelli, mutta taitaa olla pienin näitä Oasiksen kolmesta. 


Söin varmuuden vuoksi aamupalan kotona kun en tiennyt kuuluuko Villagessa ruoka meille animaattoreille - no kuuluihan se. Sain viestin EM tutoriltamme Enguérandilta jos voisimme siirtää tapaamisen 11:30. Olin unohtanut koko tapaamisen. Soitin ja lähdin heti toimistolle, sillä olihan töihin lähtöön aikaa 10minuuttia ja toimistolle kirmaisi alle minuutissa.

Kävelymatka oli vartin verran, kymmenen minuuttia lyhyempi kuin Papagayoon & Dunas on suoraan vastapäätä. Tapasin uudet työtoverini Andrean & Saran, he ovat pariskunta kuten tähän mennessä kaikki muutkin animation teamiin kuuluvat. Alkajaisiksi kyselimme lapsia altaalta kidsclubiin, jossa askartelimme suola-taidetta. Kaadoin suolakasoja lasten eteen paperille, liiduilla värjäsivät kasat ja avustin kaatamaan niitä kuppiin päällekkäisiksi värijuoviksi. Päälle muovailuvahaa pitämään suola paikoillaan ja sitten ilmapallo kupin päälle hapen poistamiseksi.

Andrea tuli hakemaan mut vetämään sjoelenia altaalle. Siihen osallistui 4. Petankkia ei kukaan jaksanut tulla pelaamaan, muutenkin vähän laiskaa porukkaa kuuman sään takia. Kiertelimme altaalla pelaamassa Stick Game:a. Andrea pitää keppiä käsissään, kiinniottaja yrittää napata kepin ennen kuin se tippuu maahan samalla kun joutuu vastaamaan kysymyksiin. reaktiopeli, josta 2/30 selvisi parilla pisteellä. Lopuille tuli lappuun kaunis zero.

Tein sen silmät kiinni, koska oli niin monta hienoa vaihtoehtoa. Olimme jäljessä aikataulusta & tauko alkoi viisitoista minuuttia myöhässä 13:15. Menimme ruokailemaan yhdessä. Sapuska on samaa kuin Papagayossa. Kävin tutustumassa työkavereideni asuntoon hotellissa, mutta en voinut jäädä pidemmäksi aikaa, koska he polttivat sisällä. Lähdin tutkimaan hotellin ympäristöä & löysin mukavan ostarin, itselleni keltaisen topin sekä Mikki&Minni yöpaidan. Aika kului yllättäen, täytyi pistää maantiekiitäjävaihde päälle, jotta ehdin takaisin 15:15.

Houkutteleva kauppa ihan lähellä.

Kaupan läpi pääsi kujalle, josta avautui tälläinen idyllinen näkymä!


Seuraavaksi kyselin ihmisiä mukaan jalkapalloon. 13v ylöspäin oli ikäraja, mutta taisi sieltä muutama 11-12-vuotiaskin tulla. Andrea vei pojat pelaamaan ja mä käväsin välissä Totin toimistolla allasbaarin vieressä allekirjoituttamassa erasmus paperit. Juoksin futiskentälle, jossa oli täysi tohina päällä. Neljä joukkuetta ja pari vanhempaakin ukkoa mukana. Little Messis runnin' around. Peliä oli mukava seurata kun oli niin taidokkaita pelaajia. Isommat sekä teinit ei meinanneet pärjätä lapsille, pallot päätyivät puolentoista metrin maaliin vaikka edessä seisoi 180cm målvakt.

Lähdin auttamaan Saraa siivoamaan kidsklubin jäljet ja valitsin parhaan taideteoksen lasten maalaamista kuvista. Pääsin tauolle 17:20 eli taas parikyt minuuttia myöhässä aikataulusta. Kävelin kotiin, jossa kirjoittelin tänne kuulumisia ja valitsin kuvia.

Illalla oli täysi tohina päällä. Villagessa on enemmän osallistujia kuin Papagayossa, myös Bingon voitot ovat kaksin- tai kolminkertaisia päivästä riippuen. Minidiscon uusia tanssiliikkeitä yritin seurata sivusilmällä Saralta, jonka kanssa tanssimme etualalla. Onneksi joukossa oli tuttujakin liikkeitä ja samoja lauluja. Tosin välillä sekoitin vahingossa Papagayon liikkeitä. Äkkiä takahuoneeseen vaihtamaan omat vaatteet päälle sekä pyyhkimään naama ja lets mennään again. Bingo oli tutusti minidiscon ja diplomien jaon - jossa toimin musiikin säätäjänä - jälkeen. Keräsin nopeasti kynät, kasasin seuraavaan peliin tarvittavat välineet ja riensin lavalle assistoimaan. Men vs. Women kilpailussa kolme miestä ja kolme naista ottivat mittaa toisistaan. Pallojen puhkaisu ilman käsiä, jääpala suussa laulu, tavaroiden haku yleisöstä sekä letkajenkan muodostus. Laskiessani letkojen osallistujien määrää, huomasin sekoittavani kielet. Ensin tuli espanjaa, sitten englantia ja suomea. Joskus päivisin lasken lapsia ruotsiksi.

Lopuksi kannoin lavalle tuomani tuolit takaisin, vaihdoin esitelaput infotauluihin, heitettiin yläfemmat ja pääsin kotiin etuajassa 22:45. Kotiin kävely tuntui helpommalta tietysti lyhyemmän matkan takia. Erona Papagayoon Village on siis vilkkaampi, hektisemmän tuntuinen ja asiakkaiden kanssa täytyy seurustella koko ajan alueella ollessa. Hymy ei saa hyytyä.

Pelleasussa.

Housuja täytyi yrittää nostella vaivihkaa esityksen ajan. Kuuma tuli!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Welcome to my crib!

Mulla on ihanat kämppikset!

Catching up I 23-27.3.